Aften på Leonore Christine

Små retter

  • Marineret sild
    dkr. 90,-
    Med løg og kapers
  • Karrysild
    dkr. 90,-
    Med æg, løg og kapers
  • Marineret sild
    dkr. 95,-
    I grøn chili, koriander og citron
  • Stegt sild
    dkr. 95,-
    Med frisk frugt mayonnaise og urter
  • Kryddersild
    dkr. 95,-
    Med løg og kapers
  • Soufflé Smørrebrød
    dkr. 135,-
    Med rejer, grønne asparges og urter
  • Kammusling carpaccio
    dkr. 110,-
    Med urtesauce, sesam vinaigrette og sprødstegt lotusrod
  • Rødbedemarineret Laks
    dkr. 100,-
    Med sennep og citron mayonnaise, urtesauce og
    sprødstegt lotusrod
  • Jomfruhummer
    dkr. 110,-
    Grillet med citrondressing og sprødstegt pastinak
  • Fisketerrin
    dkr. 115,-
    Med julesalat, ristede pinjekerner, appelsin, æbleconfit og urte/sennepdressing
  • Græskarsuppe
    dkr. 90,-
    Med cremefraiche, sprødstegt græskar og lotusrod
  • Tun
    dkr. 140,-
    Paneret i sesam med urtesauce, sesamolie, soyavinaigrette og sprødstegt pastinak
  • Krabbedeller
    dkr. 130,-
    Med urtesauce, wasabimayonnaise og syltet rødbede
  • Østers
    dkr. 125,-
    Med forårsløg og citronvinaigrette
  • Muslingemix
    dkr. 130,-
    Hvidvinsmarinerede med mix af urter og grøntsager
  • Fish ‘N’ chips
    dkr. 140,-
    Hjemmepaneret rødspættefilet med pommes frites, ærtepuré og tartarsauce
  • Paté
    dkr. 100,-
    Med cornichoner, løgkonfit og sprødstegt pastinak
  • Boeuf Bearnaise 120 gr.
    dkr. 150,-
    Filet af kalv med salat og pommes frites
  • Lammekrone
    dkr. 150,-
    Marineret og grillet med kartoffel fondant, sæsonens grøntsager

Kokkens valg

  • 3 retter
    dkr. 300,-
  • 5 retter
    dkr. 480,-
  • 7 retter
    dkr. 640,-

Store retter

  • Laks
    dkr. 225,-
    Bagt i butterdej med spinat og flødeost
    Hertil sæsonens grøntsager
  • Torsk
    dkr. 215,-
    Tilberedt i bananblad med porrer, fennikelconfit, søde kartofler og chimichurrisauce
  • Lammekrone
    dkr. 245,-
    Marineret og grillet med kartoffel fondant, sæsones grøntsager
  • Fiskeburger
    dkr. 190,-
    Med pommes frites og dildmayonaise
  • Boeuf Bearnaise 220 gr.
    dkr. 235,-
    Filet af kalv med salat og pommes frites
  • Vegetarret
    dkr. 180,-
    Grillet squash, peberfrugt, spinat og parmesan.
    Serveret på ristet brød.

Det søde

  • Chokolade bombe
    dkr. 110,-
    Krydret hvid og mørkcgokolade mousse med mix af bær, frisk frugt og hindbærcoulis
  • Cheese cake
    dkr. 95,-
    Passionsfrugt med hindbærcoulis og frisk frugt
  • Æbletærte - serveret lun
    dkr. 85,-
    Med creme fraiche og hindbærcoulis
  • Is
    dkr. 75,-
    Tre slags med bær og mørk chokoladesauce
  • Ostetallerken
    dkr. 120,-
    Tre slags med hindbærconfit, oliven, vindruer og kiks