Retterne
- MARINERET SILD
- KARRYSILD
- RØDSPÆTTEFILETMed remoulade og citron
- HØNSESALATMed bacon
- FRIKADELLERMed rødbeder og agurkesalat
- LUN LEVERPOSTEJMed bacon, champignon og cornichons
- FLÆSKESTEG eller RIBBENSTEGMed rødkål
- RIS A LA MANDE
kr. 350,- per person
EKSTRA RETTER DER KAN TILFØJES
– Kr. 50,- pr ekstra ret
- KRYDDERSILD
- STEGT SILD I LAGE
- GRAVED LAKS
- RØGET LAKS
- MØRBRADBØF
- BLÅ KORNBLOMST
- BRIE
INKLUSIV ØL OG VAND AD LIBITUM I 3 TIMER KR. 550,-
INKLUSIV ØL, VAND OG SNAPS AD LIBITUM I 3 TIMER. KR. 750,-
Julefrokost kan bestilles fra
1. november -30. december